"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ester Öpik alustab tööd Tallinna linnavalitsuse juures (0)
09. detsember 2020
Mats Õun

Terviseameti Põhja regiooni juhtinud Ester Öpik alustas tööd Tallinna linnavalitsuse juures. Öpikust sai Tallinna linna koroonaviiruse epidemioloogiliste ennetusmeetmete väljatöötamise ja nende rakendamise koordinaator.

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul on Öpiku üks roll haridusasutuste konsulteerimine ja ka aidata linnal luua sidemeid riigiasutustega. “Ka siis, kui hakkame piirangutest välja tulema, on vaja lisakompetentsi, et teha seda arukalt,” märkis Kõlvart. 

29. veebruarist alates koroonakriisi lahendamisega tegelenud naine oli talvest alates puhanud vaid paar päeva. “Suvel ei olnud meil ka peadirektorit. Kriis oli läbi rahva, aga mitte meie jaoks. Oli teada, mis sügisel tuleb. Kõik see jättis jälje,” on Öpik varem Ekspressile öelnud.

Ülepinge tõttu viibis ta viimased kolm nädalat töölt eemal. Sel ajal mõistiski ta, et tasub aeg maha võtta ja vastutus teistele inimestele edasi anda.

Tänavu suvel lahkus peadirektori ametist Merike Jürilo, kellega Ester Öpik konkureeris 2017. aastal terviseameti juhi kohale. Nad klappisid omavahel ja Õpikust sai Jürilo tiimi liige.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.