"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine Linnaosavalitsus sai politseilt hea koostöö eest tunnustuse (0)
09. detsember 2020
Kristiine LOV

Politsei aastapäeva puhul tunnustati Põhja prefekti tänukirjaga Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibet ning Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti menetluse ja piirkonnatöö osakonna peainspektorit Christel Sootlat. Tänukirjade pidulik üleandmine toimus seekord väiksemas formaadis 7. detsembril.

Mustamäe ja Kristiine piirkonnavanem Kelly Miido iseloomustab Jaanus Riibet kui elanikkonna turvatunde suurendamisele ning avaliku korra rikkumiste vähendamisele pühendunud koostööpartnerit.

“Jaanus võtab aktiivselt osa politseilistest tegevustest ning kaasab PPA vaadet erinevate teemade aruteluringides. Jaanusega on lihtne koostööd teha – ta kuulab ja tegutseb, luues samal ajal ise uusi koostöövõimalusi,” ütles Miido.

“Christel on töötanud Munitsipaalpolitseis alates 2016. aastast ning vastutanud viimase aasta jooksul samuti just Kristiine linnaosa elanike heaolu eest. Christel on alati valmis piirkonnatööd edendama ning lähtub põhimõttest: „Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab!“ lisas Miido.

“Omalt poolt oleme väga tänulikud politseile, kes on alati meie suhtes vastutulelik ja abivalmis,” tänas koostöö eest ka Kristiine linnaosavalitsus.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.