"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirital pandi tööle lumekahurid (0)
09. detsember 2020

"Esimene kunstlumi Pirital toodeti sel talvel Pirita spordikeskuse juures asuval kelgumäel ning talveigatsejatele pakub kaunist vaatepilti ka jõe ja hokiväljaku vahele jääv ala, kuhu rajatakse lühike, 300-400-meetrine suusarada, et lapsed saaksid esimesi suusasamme proovida," sedastas Pirita linnaosavanem Tõnis Liinat. 

Nädala alguse miinuskraadid lõid võimaluse toota lund ning teist päeva huugavad Pirital lumekahurid. 

“Esimene kunstlumi Pirital toodeti sel talvel Pirita spordikeskuse juures asuval kelgumäel ning talveigatsejatele pakub kaunist vaatepilti ka jõe ja hokiväljaku vahele jääv ala, kuhu rajatakse lühike, 300-400-meetrine suusarada, et lapsed saaksid esimesi suusasamme proovida,” sedastas Liinat.  

Pirita spordikeskuse juht Priit Aunroos märkis, et neli lumekahurit töötavad teisipäeva hommikust alates täistuuridel. “Kui külm jätkub ja saame lund juurde teha, siis pääseb nädalavahetusel mäele kelgutama,” sõnas Aunroos. Ta lisas, et tänu kunstlume tegemise võimalusele on kelgumägi Pirital olnud avatud ka kõige lumevaesematel talvedel. 

Pirita spordikeskus pakub aktiivset vaba aja veetmise võimalust kogu perele. Talviseid tegevusi leiavad erinevas vanuses lapsed, noorukid ja täiskasvanud. Uisuväljakule said tritsutajad minna juba novembri lõpus. Tänavu avatakse Pirital esimest korda jäähokiväljak.

“Loodame, et ilm püsib stabiilselt miinuspoolel ja taevast avanevad ka naturaalse lume luugid, siis lükatakse Pirital sisse ka suusarajad,” sõnas linnaosavanem. 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.