"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Sikupilli-Majaka asumis tähistatakse kolmandat adventi (0)
09. detsember 2020
Albert Truuväärt

Pühapäeval, 13. detsembril tähistatakse Lasnamäe ja Majaka tänava ristmiku haljasalal jõulupuu juures kolmandat advendipühapäeva. Seekord süüdatakse koos külalistega kolmas advendiküünal, saab nautida akustilist esinemist ning jõuluvana kostitab lapsi magusa maiusega.

“Jõuludeni on jäänud vähem kui kaks nädalat ja väljas süttivad tuhanded jõulutuled. Peamiste talvepühade lähenedes hakkavad järk-järgult särama ka majaaknad,” märkis Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet. “Koos elanikega on Lindakivi ja Katleri jõulupuudel juba süüdatud kaks esimest advendiküünalt. Sel pühapäeval peetakse Sikupilli-Majaka asumis jõulueelset väikest koosviibimist, kuhu kutsume linnaosa elanikke temaatilisele pereüritusele vabas õhus ehitud jõulupuu juurde, “lisas Vladimir Svet.

Kolmanda advendi üritus algab pühapäeval, 13. detsembril kell 13 jõulupuu juures aadressil Majaka tn 1. Ürituse alguses süüdatakse koos Lasnamäe elanikega kolmas advendiküünal. Piduliku meeleolu loob G. Otsa nimelise Muusikakooli rütmimuusika laulu ja kitarri eriala tudengite ansambel. Kitarri saatel esitavad muusikud lemmik- ja kuulsamaid jõululaule kahes keeles. Lapsi ootab jõuluvana, kes jagab väikestele salmilugejatele magusaid maiustusi, EELK Lasnamäe Püha Markuse kogudus ja linnaosavalitsus pakuvad tulel valminud glögi ja kostitavad külalisi piparkookidega.

Üritus toimub järgides kõiki koroonaviiruse epideemiaga seotud ettevaatusabinõusid.

Lasnamäe jõuluürituste kava on avaldatud ka linnaosavalitsuse kodulehel ja Facebooki lehel.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.