"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VAATA OTSE: riigikogu infotunnis Helme, Aller ja Siem (0)
09. detsember 2020
Albert Truuväärt

Riigikogu infotunnis vastavad kolmapäeval parlamendiliikmete küsimustele rahandusminister Martin Helme peaministri ülesannetes, maaeluminister Arvo Aller ning väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siem. 

Helme (EKRE) vastab küsimustele valitsuse rahajaotuse otsuste, tervisekriisi, Ida-Virumaa koroonameetmete, katuserahade ning koosmeele kohta koroonaviiruse tõrjumisel. Veel vastab Helme küsimustele turismimajanduse toetamise, välispoliitika, koroonaviiruse teise laine ajal ohjade käest laskmise, vaktsineerimise, viiruse leviku tõkestamise, valitsemise ning kriisihalduse kohta.

Aller (EKRE) vastab küsimusele kriisiabimeetmete kohta.

Siem (EKRE) vastab küsimusele riiklike andmekogude turvalisuse kohta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.