"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Kesklinna advendikontserti võib kuulata jõuludeni (0)
10. detsember 2020
Mats Õun

"Meie virtuaalset advendikontserti on juba vaadanud umbes sama palju huvilisi, kui on tavapäraselt Kesklinna iga-aastastel kontsertidel Jaani kirikus olnud kuulajaid," sõnas Kesklinna vanem Monika Haukanõmm.

Eile õhtul Jaani kirikust üle kantud Aneti veebikontserti saab iga soovija tasuta kuulata kuni jõulupühadeni. 

Vaata galeriid (32)

“Meie virtuaalset advendikontserti on juba vaadanud umbes sama palju huvilisi, kui on tavapäraselt Kesklinna iga-aastastel kontsertidel Jaani kirikus olnud kuulajaid. Kuid et tänase päeva jooksul on pidevalt lisandunud järelvaatajaid, otsustasime jätta kontserdi salvestuse veel kaheks nädalaks veebis kättesaadavaks. Seda enam, et oli väga südamlik kontsert ilusa muusikaga ja tänavusel erilisel aastal vajavad inimesed kindlasti varasemast enam osasaamise rõõmu – ka muusikast,” ütles Haukanõmm.

Kesklinna valitsuse traditsioonilisel advendikontserdil laulis nii tuntud kui haruldasemaid jõulu- ja talvelaule eile Jaani kirikus Anett, keda saatis kitarril Johannes Laas. Kontserti saab järelkuulata-vaadata YouTube’is siit või Facebookis Kesklinna valitsuse lehel. 

Publikul on Kesklinna valitsuse iga-aastastele advendikontsertidele olnud varasemalt vaba sissepääs, kuid koroonaviiruse laialdase leviku tõttu otsustas linnaosa valitsus teha seekordse kontserdi jälgitavaks interneti vahendusel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.