"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GILLEKE: Tallinna ühistransport teeb maailmale silmad ette (0)
10. detsember 2020
Rene Suurkaev

"Olen elanud Sacramentos, Stockholmis, Monacos, Kopenhaagenis ja võin öelda, et Tallinnal oleks teistele linnadele nii mõndagi õpetada," kinnitas 52-aastane stilist Gilleke. "Tallinn on selgelt minu lemmik, ühistranspordi üle pole siin küll võimalik viriseda."

Gilleke nentis, et kasutab kõiki ühissõidukeid võrdselt. “Kuna elan Kalamajas, siis trammiga sõidan ehk natuke rohkem. 3. liini buss on ka väga hea. Tihti kõnnin väiksema peatusevahe ka jala,” rääkis Gilleke.

Ta leidis, et Kalamaja on ülejäänud linnaga praegu hästi ühendatud ilma elukeskkonda kahjustamata. “Kontsa ja kohvriga kõpsutades võiks olla trammipeatus sadamale lähemal. Samas, kui uus liin kahjustaks elukeskkonda või rohealasid linnas, siis ma ei poolda seda. Lennujaama viiva trammiga olen sõitnud ja arvan, et see liin on väga hästi lahendatud,” nentis Gilleke.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.