"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
MARIA: Saame väga hästi ka metroota hakkama (1)
10. detsember 2020
Rene Suurkaev

"Metroo Tallinnas oleks ka võimalik, aga ilmselt mitte vajalik," leidis 29-aastane projektijuht Maria. "Linn on ju suhteliselt väike, kõigi transpordiliikide peale ei jätkuks inimesi."

Maria kinnitas, et sõidab ühistranspordiga regulaarselt 3-4 korda nädalas. “Enamasti trammiga, sest see käib kõige tihedamalt ja viib mind mulle olulistesse kohtadesse – Telliskivisse, Koplisse, Kadriorgu ja Tallinn-Väiksesse. Vahel sõidan ka bussiga, aga näiteks trolliga peaaegu üldse mitte,” selgitas ta.

“Trammiliin sadamasse oleks kahtlemata väga vajalik, aga ma ise sõidaksin sellega lihtsalt mere äärde jalutama. Kalamajast ja Telliskivist võiks mõni ühissõiduki liin minna Liivalaia tänavale, praegu võtab sinna jõudmine väga palju aega,” nentis Maria.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Metroo on vältimatu
13. dets. 2020 16:33
Kõrghooneid ehitatakse ainult metroopeatuste ümbrusesse. Tallinnas on metroojaamade asukohad juba fikseerunud.