Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Keskraamatukogu kutsub lapsi osalema talvises lugemisprogrammis (0)
11. detsember 2020
Albert Truuväärt

Tänavune detsember toob lastele väga palju vaba aega. Esmakordselt toimuva lugemisprogrammi „Talv raamatuga" eesmärk on innustada lapsi koolivaheajal raamatuid lugema. 

Programmiga pakub raamatukogu peredele tuge laste vaba aja arendaval ja looval sisustamisel. Lapsed on oodatud jagama joonistusi ja mõtteid loetud raamatutest virtuaalnäitusel. Raamatukoguhoidjad-päkapikud ootavad laste telefoni, Skype’i või Facebook’i (video)kõnesid, et nendega loetud raamatute üle arutleda ja koos lugeda. Rohkem infot leiad „Loeme ette” lehelt.

Raamatukoguhoidjad paluvad lapsevanematel jälgida, et lapsel oleks alati käepärast rikkalik valik raamatuid. Lisaks raamatukogust laenatud raamatutele soovitame üle vaadata kodune raamaturiiul ja sealt lapsega sobivat lugemisvara valida. Lapsele sobivaid e-raamatuid leiab ka e-raamatukogudest ELLU ja OverDrive.

Lapsed, kes loevad lugemisprogrammi „Talv raamatuga” jooksul läbi vähemalt viis raamatut ning annavad loetud raamatute kohta raamatukogule tagasisidet, saavad auhinna.

Rohkem infot lugemisprogrammi kohta leiab Lastelehelt.

Noori ootab raamatukogu osalema lugemisväljakutses. Selle kohta leiab kohta leiab Facebookist ja Instagramist. Viimastes kanalites toimuvad lisaks regulaarsed otseülekanded, kus soovitatakse uusi raamatuid ja räägitakse noortekirjandusega seotud teemadel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.