"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirita lapsed laulsid jõulud helisema (0)
11. detsember 2020
Albert Truuväärt

Täna varahommikul toimus Pirita majandusgümnaasiumi ees värskes õhus jõululauluhommik "Helisev jõuluaeg".

“Kuidas hoida tuju üleval ja vaim värske praegusel keerulisel ajal? Pirita majandusgümnaasiumi koolipere üllatas hommikul südamliku ja kauni lauluhommikuga ja veenis taas, et rasketel aegadel on ikka tuge muusikast,” sõnas Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Juba kell 7.40 rivistus koolimaja ette trepile mudilaskoor, keda juhatavad muusikaõpetajad Piret Jakobson ja Ilino Poom. 2.–3. klasside õpilaste esituses kõlasid “Jälle on saabunud jõulud,” “Pisike päkapikk” ja “Laul peab kõlama”.

Kuigi kontsert kestis veidi vähem kui 15 minutit, tegi see südame soojaks. Suur tänu Pirita majandusgümnaasiumi kooliperele ja lastevanematele vahva üllatuse eest. Helisevat jõuluaega kõigile!

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.