"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Vaata “Tallinna panoraami”: kokku saavad nõiapuud, jõuluvanad ja talisuplus! (0)
11. detsember 2020

Pühapäevane "Tallinna panoraam" viib talisuplema koos perearst Le Vallikiviga, kes alustas sellega juba kaheksa aastat tagasi. Kuidas aitab külm vesi stressiga toime tulla ja kes seda harrastada võivad? Sellele ja paljudele teistele küsimustele vastab pühapäevane saade.

 

“Organism kohaneb külmaga palju paremini, see on fenomenaalne, et talisuplejad võivad käia õhukesed riides ka külmemal ajal. Pikaajalisem mõju tervisele on tegelikult see, et talisuplus aitab ennetada ka dementsust,” ütles Le Vallikivi. Le soovitab talisuplust entusiastlikult kõigile, rõhutades, et tegu on täiesti tasuta spordialaga, mis rikastab tervist.

Lisaks viib saade ringkäigule botaanikaaeda, kus võib näha advendiaegseid õitsvaid taimi, muuhulgas ka salapärast nõiapuud. Samuti tuleb juttu koroonaohu väljakutsest – pikemast koolivaheajast ning Saku Suurhallis toimuvast suurejoonelisest jõuluvanade virtuaalsest maailmakongressist.

“Tallinna panoraam” on põnevate teemadega eetris pühapäeviti kell 17.30 Kanal 11-s. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.