"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Vaata, milline näeb välja Ida-Tallinna Keskhaigla Covid osakond (0)
12. detsember 2020
Raigo Pajula

Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) jagab fotosid haigla nakkushaigete osakonnast ning palub kõigil järgida Terviseameti soovitusi ja korraldusi seoses Covid-19 nakkusega. "Vähendame, palun, kõik oma sotsiaalseid kontakte. Kanname maski, peseme käsi ja hoiame distantsi teiste inimestega," tegi haigla üleskutse.

Vaata galeriid (19)

“Anname igaüks oma panuse, et võimalikult vähe inimesi nakatuks viirusesse, siis peavad ka meedikud koormusele vastu. Igast inimese panusest sõltub, kuidas me selle viirusega hakkama saame! Olge terved!” teatas haigla.

Fotodel näeb, kuidas käib riietumine kaitseriietusesse ja kuidas näeb välja üks Covid osakond talvel 2020.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.