"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinnas hukkus liiklusõnnetuses mees (0)
12. detsember 2020
Ilja Matusihis

Politsei sai laupäeval kella 1.00 ajal teate liiklusõnnetusest Tallinna kesklinnas, milles hukkus sõiduauto Audi roolis olnud 42-aastane mees.

Liiklusõnnetus juhtus laupäeval pärast südaööd Tallinnas Narva maanteel Russalka monumendi lähedal, kui sõiduauto Audi roolis olnud 42-aastane mees kaotas juhitavuse ja paiskus vastu teevalgustuse masti. Autos viibinud mees sai nii raskeid vigastusi, et suri sündmuskohal. Esialgse info kohaselt võis sõiduki kiirus olla õnnetuse hetkel lubatust suurem. Sündmuskohal töötanud politseinikud selgitasid, et hukkunud autojuht oli turvavööga kinnitatud ja sõiduki rehvid vastasid nõuetele. Keegi teine liiklusõnnetuses viga ei saanud.

Tallinna kesklinna politseijaoskonna välijuhi Artur Gelvei sõnul võib ka kõige väiksem kiiruseületamine lõppeda väga kurvalt. „Liikluses peab olema eriti ettevaatlik ja erilise tähelepanelikkusega tuleb jälgida piirkiirust nüüd, mil teelolud sageli muutuvad ja teedel on suurem jäiteoht,“ lisas välijuht.

11. detsembri seisuga on tänavu Tallinnas liiklusõnnetustes hukkunud 8 inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.