"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII! Jõuluvana Balti jaama turul (0)
13. detsember 2020
Ilja Matusihis

Jõuluvana külastab ka sel aastal Balti Jaama Turgu. Jõulukuu nädalalõppudel ootab kõiki väikseid ja suuri jõuluvana, kes salmi või viisijupi eest kommi jagab ja võtab vastu jõulusoove. Kohapeal saab jätta oma kingi- ja jõulusoovid päkapiku postkasti, mis saadetakse turu poolt jõuluvana koju Lapimaale. Postkasti leiab turu 2. korruselt Toit'si eest.

Vaata galeriid (33)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.