"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
JAAGUP KREEM: Olen kuulnud rumalat juttu, et mask kahjustab aju (0)
14. detsember 2020
Ilja Matusihis

"Haigust tõrjuda saab igaüks ju praegugi. Ega viirus päris kodu uksest sisse ei tule, kui liikumisi piirata ja maski kanda," rääkis muusik Jaagup Kreem, kuidas tema end koroonaviiruse eest kaitstuna hoiab.

Kreem ootab koroona vastu vaktsiini tulekut, sest soovib normaalse elu taastumist. “Praegu on ju asi väljunud igasuguse kontrolli alt! Jaanipäev jäi ära, kas nüüd jäävad jõulud ka? Rääkimata aastavahetusest,” rääkis Kreem, et seis on üpris kurb.

“Kes aga vaktsiini ei soovi, siis midagi pole teha! Vabatahtlikkus peaks jääma. Inimestel on oma veendumused, ja võimalik, et vaktsiinid igaühele ei sobigi,” lisas Kreem, et tema teeb omale süsti kindlasti.

“Vaktsineerimispassi nõuavad juba praegu ka näiteks paljud lennufirmad. Haigust tõrjuda saab igaüks ju praegugi. Ega viirus päris kodu uksest sisse ei tule, kui liikumisi piirata ja maski kanda,” tõdes ta. “Kirurgid on kandnud maske üle sajandi, järelikult see toimib. Ei tahaks uskuda, et maski kandmine hapnikupuudusel ajukahjustuse tuua võib, nagu mõned väidavad,” leiab Kreem selle jutu rumalana olevat.

“Kui ühiskond on maski kandmises kokku leppinud, siis seda kokkulepet tuleks tunnustada. See on kindlasti vähim, mida me teha saame. Katsume toimida päev korraga!”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.