"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiine linnaosa vanem õnnitles FC Florat Eesti meistrite liiga rekordilise võidu puhul (0)
14. detsember 2020
Kristiine LOV

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe õnnitles laupäeval jalgpalliklubi FC Florat klubi ajaloo kolmeteistkümnenda Meistri karika võitmise puhul ja tunnustas kõiki kogukonna vabatahtlikke. Lillekülas peetud pidulikul tseremoonial sai jalgpallimeeskond kätte Eesti meistri karika. Flora võitis teist aastat järjest veenva edumaaga.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on FC Flora teinud jalgpalli arendamise kõrval palju tööd ka piirkonna kogukonnaga. “Jalgpall on universaalne keel, mida räägivad kõik. See on nagu ühiskonna mudel ja õpetab kuidas erinevates olukordades elus toime tulla. Selle kõige tõttu on jalgpalliklubidel võimalus olla osa ühiskonna arengus, mida ka Flora on teinud ja neist on kasvanud välja mitte ainult klubi, vaid üks pere,” ütles Riibe.

Riibe tänas FC Florat koostöö eest ja tunnustas ka kõiki vabatahtlikke, kelle abiga sel keerulisel aastal on saanud mängud korraldatud.

Flora võitis hooajal 29 mängust koguni 26, lisandus kaks viiki ja üks kaotus. Meistriks tuldi rekordilist 13. korda.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.