"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
LOONE OTS: Pikad jalutuskäigud on tervislikumad kui näiteks kaubakeskuste külastused (0)
14. detsember 2020
Scanpix

Pealinn uuris, kuidas tuntud inimesed ennast ja teisi koroona eest kaitsevad ja on nad nõus end viiruse vastu vaktsineerima, kui vaktsiin lõpuks kättesaadavaks muutub.

“Sel aastal vaktsineerisin end esimest korda gripi vastu, et vähemalt see risk maha võtta. Kindlasti soovitaksin tungivalt vaktsineerida koroonagi vastu. Seda ka siis, kui usuksin, et ise olen terve ja jään terveks. Juba seepärast, et mitte riskida teiste nakatamisega,” selgitas kirjanik Loone Ots.

“Abinõu, mida ma ise enda tervena hoidmise nimel rakendan, on värske õhk. Pikad jalutuskäigud on tervislikumad kui näiteks kaubanduskeskuste külastused! Lugesin hiljutist USA uuringut, mis kinnitas, et vähemalt tunnipikkune värskes õhus jalutamine tugevdab organismi ja vähendab nakatumise riske,” märkis ta.

“Hommikuti võtan jääkülma dušši viis minutit. Loomulikult kannan ma avalikes kohtades maski ja püüan inimestega hoida õiget vahet.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.