"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Populaarsed terviserajad Nõmmel saavad läbitavaks (0)
14. detsember 2020

"Aeg ja vihmased ilmad on Pääsküla ja Harku rabade terviseradadele avaldanud oma mõju. Osad lõigud on muutunud nii mudaseks, et nende läbimine on raskendatud," rääkis Nõmme linnaosavanem Grete Šillis.

Nõmme Linnaosa Valitsus tellis Ilamrise terviseraja Hiiu ja Sõbra tänavate vahelise lõigu teekatte korrastamise. “Pikk ja niiske sügis on radadele laastavalt mõjunud ning seetõttu tuleb korrastustööd kohe ette võtta,” sõnas Šillis.

“Aeg ja vihmased ilmad on Pääsküla ja Harku rabade terviseradadele avaldanud oma mõju. Osad lõigud on muutunud nii mudaseks, et nende läbimine on raskendatud,” rääkis Šillis. “Hiljuti avasime Ilmarise terviseraja ääres koos MTÜ Kodanikukoolitusega Ene Hioni nimelise pingi. Seal märkasin, et peale minu viimast jalutuskäiku on raja olukord oluliselt halvenenud. Seetõttu palusin rada hinnata ning tellida korrastustööd.” 

Oktoobris lasi Nõmme linnaosa teostada sarnased tööd Pääsküla raba üleujutatud kurvi piirkonnas ja Harku rabas Rabajooksu finiši sirgel. “Ühtlasi tänan Harku valda, kes võttis sarnased tööd ette Harku rabas 3. ja 4. detsembril,” lisas Šillis. 

Töödeks kasutatakse kopp-laadurit, kallureid ja teerulli. Teetäideteks on arvestatud 25 koormat (325t) pestud kiviliiva, kuna paljud pehmed kohad tuleb välja kaevata ja täita. Radadel on palju ka puujuuri, mis vajavad paeliivaga katmist. Tööd teostab Trigent Ehitustehnika OÜ ja tööde hinnanguline maksumus on 5800 eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.