"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Haabersti saab multifunktsionaalse treeningväljaku (0)
14. detsember 2020

"Siia tuleb pumptracki rada, mis on asfaldist looklev, kuni üks meeter kõrge rada, millel saab sõita näiteks tõukeratta, BMX'i või rulaga," lausus Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi.

“Siia tuleb pumptracki rada, mis on asfaldist looklev, kuni üks meeter kõrge rada, millel saab sõita näiteks tõukeratta, BMX’i või rulaga,” lausus Haabersti linnaosa vanem Andre Hanimägi. “Samuti tuleb siia väike liikluslinnak, mida elanikud väga soovivisd ja ette on nähtud ka muudetavate raskustega jõulinnak.”

Kuni ehitustööde alguseni toimib väljak parklana. Õismäel on parkimiskohtade probleem suur ning hetkel on sellest paljudele elanikele abi. 

“See parkla on siin praegu ajutine, see oli ka algselt mõeldud ajutisena kuid oli vajalik suviste tööde ning koroona tõttu,” ütles Hanimägi. “Me küsisime kohalike inimeste käest, kas see väljak kasutada ära võimalikult palju rekreatsioonialana või näha ette rohkem parkimiskohti. Tagasiside oli see, et vaatamata Õismäe parkimiskohtade puudumisele hinnatakse seda rohelust ja rekreatsioonivõimalusi.”

Haabersti noored on juba uute võimaluste saabumise üle elevil. Trikisõitmise populaarsus tõuseb ning seda on näha ka lähedalasuva skateparki tihedast külastatavusest. Uuenduslik pumptrack pakub aga võimalusi, mida noortel varem polnud.

“See on kindlasti noortele väga põnev,” lausus Haabersti noortekeskuse noorsootöötajal Karoline Aariste. “Haabersti noortekeskus on siin skatepargis mitu aastat noortele eksktreemspordi üritust korraldanud. Tihti on näha, et kui tullakse noortekeskusesse siis neil on kas tõukeratas, jalgratas või rula kaasas. Usun, et see on midagi väga põnevat, mis siin toimuma hakkab.”

Õismäe tee 110a aadressil asuv uus spordiväljak peaks valmis saama mai kuuks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.