"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
KFC AVAS TALLINNAS ESIMESE DRIVE-THRU RESTORANI (0)
15. detsember 2020
Marko Lõhmus

Täna avati Lasnamäel Tallinna esimene KFC drive-thru restoran, mis asub aadressil Mustakivi 15a. Esimesel kuul on restoran avatud kell 10–22, hiljem töötab  drive-thru 24/7. Restorani valikus on kõik KFC paremad palad, nagu Zingeri burger, tortiljad ja kanaämbrid. Avakuul leiab menüüst nii toidu kui ka joogi eripakkumisi. Näiteks on mistahes KFC kohv erihinnaga ja jõulukanaämbri saab soetada kõigest 6,50 euro eest. 

Apollo Groupi tegevjuhi Mauri Dorbeki sõnul on KFC kanaroad vallutamas üha rohkemate eestlaste südameid, mistõttu usub ta, et avatav toidukoht saab peagi kõikide autojuhtide lemmikuks.

“Meil on hea meel, et saame lõpuks Tallinnas avada esimese sõida-läbi-restorani, kust saab meelepärase roa kiirelt ja ohutult kaasa haarata autost lahkumata,” lausus Dorbek. Ta lisas, et kõik restoranid pööravad erilist rõhku toidu kvaliteedile, toiduohutusele ja turvalisele klientide teenindamisele. “Vastavatud restoran on osa KFC ambitsioonikast plaanist avada Baltikumis 2021. aasta lõpuks 20 KFC toidukohta,” lisas ta.

Peale drive-thru võimaluse on moodsalt kujundatud restoranis 124 kohta külalistele, kes soovivad nautida toitu kohapeal. Kiire ja mugava tellimisprotsessi jaoks on restoranis olemas ka digitaalsed tellimiskioskid. Praeguse pandeemiaolukorra tõttu on KFC tugevdanud ohutusmeetmeid: kõik töötajad järgivad rangelt valitsuse kehtestatud hajutamise nõudeid ning kannavad kindaid ja maske. Iga nelja tunni järel mõõdetakse töötajate kehatemperatuuri ja restorani kõik alad puhastatakse iga 15 või 30 minuti järel. 

Praegu on Balti riikides 12 KFC restorani, neist viis asub Eestis. Järgmise aasta lõpuks on plaanis avada veel kümme restorani, et jätkata jõulist kiirtoiduketi kasvu.

Yum! Brands, Inc. (NYSE: YUM.) tütarettevõte KFC on globaalne kanarestorani kaubamärk, mille ajalugu ulatub aastakümnete taha. KFC lugu sai alguse ühest kokast, Colonel Harland Sandersist, kes lõi enam kui 75 aastat tagasi imemaitsva (finger lickin’ good) kana retsepti. Algne retsept koosneb salajastest ürtidest ja vürtsidest, mis on pärit tema aiast. Nüüdki ei näi enam kui 75 aastat tagasi alanud edu raugevat. Käsitsi valmistatud kana pakutakse enam kui 23 000 restoranis 140 riigis üle maailma. Rohkem infot leiab kodulehelt www.kfceesti.ee.

Apollo Group on Eesti kapitalile kuuluv Baltikumi meelelahutuskontsern, mis omab Apollo kauplusi ja kinosid, O’Learyse meelelahutuskeskusi, Vapiano restorane, KFC kanarestorane, Blenderi mahlabaare ja IceCafe jäätisekohvikuid ning filmilevitamisettevõtet Baltic Film Distribution.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.