"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna kingib pühade puhul kodututele jõuluroa (0)
15. detsember 2020
Albert Truuväärt/ Foto on illustreeriv

"Kodutute öömajades saavad teenusel olevad inimesed Euroopa Liidu toiduabi ning on mõeldud ka jõuluajale – öömajateenuse osutaja poolt on klientidele jõulupakid, mis sisaldavad maiustusi," rääkis Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti juhataja Raimo Saad.

Tallinna pakub tuleva pühade puhul öömajades kodututele jõulurooga, vahendas BNS. 

Saadi sõnul praegused miinuskraadid öömajade täituvust suurendanud ei ole, öömajakohti jätkub ja on vabu kohti ka kodutute varjupaigas.

“Kodutute öömajades saavad teenusel olevad inimesed Euroopa Liidu toiduabi ning on mõeldud ka jõuluajale – öömajateenuse osutaja poolt on klientidele jõulupakid, mis sisaldavad maiustusi,” rääkis Saad.

Tallinna kinnitusel on pühade saabumisel Tallinna öömajad kodutute vastuvõtuks valmis. Alasi öömajas osutatakse kodututele teenust aastaringselt. Merelahe 4 ja Akadeemia tee 34 kodutute öömajad on avatud kella 19-9. Kodutute öömajades on kohti kokku 124 – Alasi öömajas 60 kohta, Merelahe öömajas 26 kohta ja Akadeemia tee öömajas 38 kohta.

Tallinna linna supiköök aadressil Pae 19 on avatud iga päev.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.