"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kadrioru kunstimuuseumis ootab külastajaid uus muuseumipood ja -kohvik (0)
16. detsember 2020
Eesti Kunstimuuseum

Kadrioru kunstimuuseum uuendas käesoleva aasta sügisel oma külastajate ala interjööre, muutes muuseumikülastuse mugavamaks ja terviklikumaks. Uuenduskuuri läbisid muuseumi garderoob, pood ja kassa ning kohvik.

Valgusküllased ja kunstipärased pood ning kohvik avasid külastajatele uksed alates 15. detsembrist. Esimesel avamisjärgsel nädalal ootavad külastajaid arvukad üllatused, sooduspakkumised ja eritooted.

Neile, kes sel ajal Kadrioru kunstimuuseumisse tulla ei saa, jääb võimalus tellida kinkekomplekte, meeneid ja raamatuid Eesti Kunstimuuseumi e-poest ja Lossikohviku küpsetisi kohviku Facebooki lehe kaudu. Avamise puhul kehtib Kadrioru muuseumipoes sel nädalal 10% soodustus.

Muuseumi lisateenuste – poe ja kohviku – suurt rolli külastajakogemuse kujunemises tõi esile ka Kultuuriministeeriumi sel aastal tellitud uuring. Seetõttu panustas Kadrioru kunstimuuseum just publikualade arendamisse, integreerides need tugevamini muuseumi üldise stiili ja sisuga.

Uute ruumide sisekujunduse autoriteks on Mari Kurismaa ja Mari Kaljuste. Tehniliselt nõudlike lahenduste teostajateks on KAR-Grupp AS, IDEE4 Mööblikoda OÜ, Vipline OÜ, Lipuvabrik OÜ, Joonstuudio OÜ ja teised partnerid.

Uuenenud ruumis tegutseb nüüd ka uus, lihtsa ja meeldejääva nimega Lossikohvik. Kujunduselementidena kasutatud kunstiteoste reproduktsioonid tutvustavad seda osa välisgraafika kogust, mida püsiekspositsioonis näidata ei saa.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.