"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO JA FOTOD! Pirita kloostri jõulumaal on täna tsirkuse ja maagia päev (0)
17. detsember 2020
Albert Truuväärt

"Tegevust on siin noortele, vanematele ja eakatele – avatud on töötoad ja söögikohad, iga päev on erinev programm ja erinevad esinejad," kutsus Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat kõiki pühapäeval, 3. advendil avatud jõulumaale.

Vaata galeriid (60)

 

13. detsembrist on Pirita kloostri varemete vahel avatud põnev ja meeleolukas jõulumaa, kus jagub igas vanuses külastajatele tegevust kuni 4. advendini 20. detsembril.

Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat ütles, et jõulumaa programm kestab nädal otsa iga päev kella 12-st kella 8-ni, hiliste õhtutundideni. Õhtuti astuvad lavale tuntuimad Eesti artistid. Lisaks saavad külastajad teha jõuluoste jõulumaa ööturul.

“Töötubades on erinevad tegevused – piparkoogi meisterdamine, ehete meisterdamine, on võimalik vestelda jõuluvanaga ja õnnetina valada. Kõik on jõulu traditsioonilised sümbolid, mida siin saab meisterdada,” ütles Liinat, et kõiki tegevusi võibki loetlema jääda.

Eile esines Liis Lemsalu, täna saab kuulata Janet Jamie & Kadri Lepik duo kontserti.

Jõuluvana ütles, et sellel aastal soovitakse väga palju tervist ning kõik lapsed on head ja väga head. “Mulle meeldib, kui lapsed on kõik head ja hoolsad ning hoolitsevad nii enda eest kui ka peavad lugu vanematest,” sõnas jõuluvana.

Loomulikult pannakse kõikidele külastajatele südamele, et nad kannaksid maski ja seda kindlasti ka erinevates töötubades.

Täna jõulumaal:

Täna on jõulumaal tsirkuse ja maagia päev

14.00 – 19.30 Iidam ja Aadam töötoad

15.30 – 19.30 Lapsi ootab Jõuluvana

17:00 JJ-Street tänavatantsukool

17.30 Endla ja Lembi Vaheri ning Tsirkusekooli etendus

18.00 Bubbleman Suurbritanniast 

19.00 Müstika tuleshow

Vaata kogu kava SIIT.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.