"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO: Kristiine linnaosavanem viis 50 jõulukuuske vähekindlustatud peredele (0)
17. detsember 2020

"Tallinna linn on sel aastal teinud erinevaid abipakke ja rakendanud abimeetmeid vähekindlustatud inimestele ja nüüd siin aasta lõpus mõtlesime, et teeme suurtele peredele pisut jõulurõõmu ja "Lions" klubiga viime jõulukuused kõigile koju," ütles Kristiine linnaosavanem Jaanus Riibe.

Heategevuslik aktsioon algas juba eile ja lõppes täna pärastlõunal. Linnaosavalitsus teavitas peresid ette, et keegi pereliikmetest saaks kindlasti kodus olla ja kingituse vastu võtta.

“Kõiki peresid, kes kuused saavad, on etteteavitatud. Transpordime kuuski juba teist päeva ja loodame, et täna õhtuks saavad kõik pered oma kuused kätte. Kuusk on ju lootuse sümbol ja ma loodan, et see raske aasta saab meie jaoks läbi ning ees ootab midagi head ja toredat, ” oli Riibe lootusrikas.

Kuuse saanud pered olid Riibe sõnul kõik väga üllatunud ja rõõmsad. Kuusest keeldujaid ei olnud. “Inimesed on väga liigutatud – mitte keegi ei oota, et jõulupuu lausa ukse taha tuuakse, aga nad on loomulikult tänulikud ja mina loodan, et kuusega koos tuleb ka jõulutunne. Lund praegu küll maas ei ole, aga kuusk saab neile tuppa ja seda üheskoos ehtides tuleb ka jõulutunne,” sõnas Riibe

Pereema Evelyn, kes elab Kristiines, Räägu tänaval, ja on elukutselt õpetaja rõõmustas jõulukuuse üle väga. “Meie perele teeb selline linnaosavalitsuse žest suurt rõõmu. Eks see suur üllatus oli, kui linnaosavalitsusest helistati ja uuriti, kuidas me täna kodus oleme. Plaanisime ka ise peagi kuuse koju tuua, kuid üllatus on isegi veel parem, kui kuuske ise ostma minnes. Nüüd muidugi saame õhtul juba abikaasa ja lastega jõulumeeleolu luua kuuske püsti pannes ja koos ehtides,” sõnas Evelyn. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.