"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinnas Vabaduse väljaku lähistel on veeavarii tõttu liikluspiiranguid (0)
19. detsember 2020

Tallinnas Pärnu maantee 13 juures toimuvad veetorustiku avariitööd, mis toovad nädalavahetusel kaasa liikluspiiranguid. Suletud on kaks sõidurada ja Pärnu maanteel asuv Vabaduse väljaku nimeline bussipeatus on ajutiselt edasi nihutatud.

Tallinna Vesi lõpetab avariitööd esimesel võimalusel, kuid koos taastetöödega kehtivad liikluspiirangud eelduste kohaselt nii täna kui ka homme. Ettevõte palub juhinduda ajutistest liiklusmärkidest ja vabandab ebamugavuste pärast.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.