"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Priisle asumis tähistatakse neljandat adventi (0)
20. detsember 2020
Ilja Matusihis

“Jõuludeni on jäänud vaid mõni päev, lähenemas on võluaeg - kingitused, soovide täitumine ja hubased õhtud perega. Reedel sai avatud kultuurikeskuse Lindakivi juures jõuluplats, kuhu saab perega pühademeeleolu nautima minna. Täna aga kutsume Priisle asumisse süütama viimast - neljandat advendiküünalt, mis tähistab jõulude peatset saabumist,“ ütles Lasnamäe vanem Vladimir Svet.

Täna tähistatakse Priisle asumis, Linnamäe tee 79 ja 83 vahelisel platsil jõulupuu juures neljandat adventi. Seekord süüdatakse advendi viimasel pühapäeval traditsioonilist küünla, esineb puhkpilliorkester, lapsed saavad poniga sõita ja jõuluvana kostitab külalisi magusa maiusega.

Neljas advendiüritus algab kell 12 Linnamäe tee 81a platsil jõulupuu juures, Maxima XXX kaupluse kõrval. Üritus algab enne jõule viimase advendiküünla süütamisega. Piduliku meeleolu loob puhkpilliansambel Brassical, kes on lasnamäelastele tuttav oma sütitava esitusega Lasnamäe päevade raames. Muusikud esitavad lemmik- ja kuulsamaid jõululaule trompetil, tromboonil ja tuuba torudel. Nagu ikka lapsi ootab jõuluvana, kes jagab väikestele salmilugejatele magusaid maiustusi ning kõige pisemad külastajad saavad nautida ponisõitu. EELK Lasnamäe Püha Markuse kogudus ja linnaosavalitsus pakuvad tulel valminud glögi ja kostitavad külalisi piparkookidega.

Üritus toimub järgides kõiki koroonaviiruse epideemiaga seotud ettevaatusabinõusid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.