"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pühadeperioodil ei liigu rahvusvahelised pangamaksed (0)
21. detsember 2020
Ilja Matusihis

Saabuvatel jõulupühadel ja aastavahetusel ei toimu osa välismakseid ning on muudatusi pangakontorite lahtioleku kellaaegades. Pangasisesed maksed ja pankadevahelised välkmaksed liiguvad pühade ajal aga tavapäraselt.

24.−25. detsembril ning 1. jaanuaril ei edastata välismakseid ning 3. ja 31. detsembril tehakse välismakseid vaid kuni kella 14-ni. Ekspress- ja kiirmaksed liiguvad kuni kella 10.30-ni. Ühtlasi ei liigu Vene rubla maksed Venemaa pühade tõttu 1. jaanuarist kuni 8. jaanuarini.

Lisaks ei liigu 24.−25. detsembril ning 1. jaanuaril Euroopa maksed ning nende maksete kohalejõudmine pikeneb puhkepäevade võrra.

SEB pangakontorid on 24.–26. detsembril ja 1. jaanuaril suletud. 23. ja 31. detsembril suletakse kõik kontorid tavapärasest kolm tundi varem. Erandiks on kontorid, mis on tavapäraselt avatud kuni kella 14-ni.

LHV kliendikontorid on 24.–27. detsembril ja 1. jaanuaril suletud. 23. ja 31. detsembril on Tartu kontor avatud kell 8–14 ning Tallinna kontor kell 9–16. Klienditoe numbrile helistajaid abistab pühade ajal panga partner.

Luminori pangakontorid on 24.–26. detsembril ning 31. detsembril ja 1. jaanuaril suletud. 23. detsembril on Luminori Kristiine ja Lasnamäe kontorid avatud kell 10–16 ning Liivalaia, Rakvere, Tartu ja Pärnu kontorid avatud kell 10–14.

Swedbanki esindused on 24.–26. detsembril ning 1.–2. jaanuaril suletud. 23. ja 31. detsembril suletakse kõik Swedbanki kontorid tavapärasest kolm tundi varem. Erandiks on Kärdla, Haapsalu, Rapla, Jõgeva, Paide, Sillamäe, Valga ja Põlva esindused, mis on avatud kell 10–14.

Samuti on erandiks Swedbanki Rocca al Mare, Magistrali, Ülemiste, Lasnamäe Centrumi ning Narva esindused, mis on avatud kell 10–15.

Coop Panga klienditugi ja pangakontorid on 24.-27. detsembril ja 1. jaanuaril suletud. 23. ja 31. detsembril on kontorid ja klienditugi avatud lühendatult ehk kuni kella 14-ni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.