"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
STEFAN: vaktsineerimine on igaühe vaba tahe (1)
21. detsember 2020
Rene Suurkaev

"Ma laseksin end vaktsineerida, kuid tõenäoliselt ootan esmalt, et veenduda rohkem selle vaktsiini ohutuses. Ükski vaktsiin ei tööta 100% ja uued vaktsiinid on vahel ka ootamatute kõrvalmõjudega," ütles ettevõtja Stefan, et esialgu püüab vaktsineerimist vältida. 

Stefani perekond on aga vaktsineerimise poolt. “Vaktsineerimine on igaühe vaba tahe. Mõnede elukutsete esindajad peaksid end kindlasti vaktsineerima. Need, kes töötavad inimestega ja täidavad teistele inimestele elutähtsaid ülesandeid,” sõnas ta.

Covid on ettevõtja elu palju mõjutanud. “Kohvikus on täituvus 50% ja maskiga töötada on päris kohutav.”
 
“Eestlastel on juba loomulik kaitse viiruse vastu olemas, kuna siin hoitakse juba loomulikult distantsi teistega suheldes. Minu kodumaal Prantsusmaal on teistsugune kultuur ja viirus on jõudnud seal ka kõikjale. Olen pärit väiksest mägikülast, 700 inimest ja seal on juba 3 surnut – kõik keskealised.Riigi seisukohalt on kahtlemata murettekitav, kui tööealine elanikkond on sellises ohus,” tõdes Stefan.
Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

kuldne miljard
29. dets. 2020 16:04
https://www.eesti.ca/vaktsineerimine-paastab-elusid/article57692 https://www.pealinn.ee/tagid/koik/linnar-priimagi-demograafiline-lahendus-n251619 Tänu vaktsineerimisele on maailma elanikkond kolmekordistunud.