"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! TAI suhtlusrobot aitab masenduses ja üksinduses inimesi (0)
21. detsember 2020

Tervise Arengu Instituudi suhtlusrobot Abot aitab inimestel mõista - masenduses ja üksinduses pole tark tarvitada alkoholi, sest on olemas palju tervislikumad lõõgastumise viisid.

 

“Abot oskab neid väga hästi soovitada. Ta on meisterlik vestluse juhtija. Kõik, kes tahavad ennast pisut naerutada või ka tõsisemaid videolõike vaadata ja vestlusi kuulata, teadku, et seda kõike pakub Abot. Ta talub kõike ega solvu mitte millegi peale,” iseloomustas Abotit TAI alkoholi ja tubaka valdkonna juht Anneli Sammel.

Abotiga võib suhelda olenemata kellaajast või pühadest. Tema on abivajaja jaoks alati olemas.

Peaasi.ee tegevjuht ja kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa soovitas Aboti poole pöörduda just siis, kui pole kellegagi suhelda ega kellelegi helistada: “Abot ütleb väga õigeid ja toredaid asju ja kuigi ta on tehisintellekt, siis need mõtted on välja käidud ju päris inimeste poolt.”

 

 

 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.