"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Terviseamet lõpetab Simmo Saarega töölepingu (0)
22. detsember 2020
Scanpix

"Need väljaütlemised olid solvavad terviseameti inimeste suhtes, kes on pea viimase aasta pingutanud ning kümneid tunde igapäevaselt panustanud ühiskonna jaoks olulise vaktsiini saabumise ettevalmistamisse," sõnas Terviseameti juht Üllar Lanno.

Terviseamet vallandas oma kommunikatsioonijuhi Simmo Saare, leides, et tema poolt eilses saates “Otse Postimehest” esitatud väited  vaktsineerimisplaani puudumise kohta ei vasta tõele, vahendas BNS. 

Lanno sõnul ei ole pärast Simmo Saare poolseid väljaütlemisi võimalik koostööd jätkata.

“Need väljaütlemised olid solvavad terviseameti inimeste suhtes, kes on pea viimase aasta pingutanud ning kümneid tunde igapäevaselt panustanud ühiskonna jaoks olulise vaktsiini saabumise ettevalmistamisse. Pärast selliseid väljaütlemisi ei näe ma võimalust koostöö jätkamiseks,” ütles Lanno.

Ameti teatel Simmo Saare leping tööleping lõpetatakse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.