"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn toetab tallinlastest sportlasi ja üht treenerit 5300 euroga (0)
24. detsember 2020
Albert Truuväärt

Tallinna linnavalitsus eraldab 5300 eurot linnavalitsuse reservfondist Tallinna spordi- ja noorsooametile tunnustamaks ja toetamaks tallinlasest sportlasi ning üht treenerit.

Iluvõimlemise rühmkavade koondis koosseisus Laurabell Kabrits, Evelin Naptal, Arina Okamanchuk, Carmely Reiska, Alina Vesselova ja nende treener Natalja Bestšastnaja võitsid Kiievis, Ukrainas 28.novembril toimunud iluvõimlemise Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali. Tallinna linnavõim tunnustatab ja toetab tallinlastest sportlaseid Laurabell Kabritsat, Evelin Naptalit, Arina Okamanchuki, Carmely Reiskat, Alina Vesselovat kokku 2000 euroga ning naiskonna peatreenerit Natalja Bestšastnajat 500 euroga.

Lisaks tunnustab ja toetab linnavõim 2800 euroga Tiia Kaaret, kes võitis kuldmedali 7. novembril Benidormis, Hispaanias toimunud bodyfitnessi maailmameistrivõistlustel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.