"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Tallinna linnapea pühadetervitus: soovin teile kõigile tervist ja hingesoojust! (1)
24. detsember 2020
Rene Suurkaev

"Jõuluaeg annab meile eneseusku uueks aastaks, et oleme suutelised meid ümbritsevat mõjutama ja - muutma tulevikku. Sest usk ei ole üksnes hingeseisund, vaid ka energiaallikas, mida saame jagada," sõnas Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart.

Head sõbrad!

Tänavusele aastale mõeldes, ei tahaks tegelikult rääkida sellest, kui pöörane see oli. Lihtsalt – ma südamest tänan teid selle eest, et olete neid raskusi ja kahjusid trotsinud ning kõige selle juures üksteisele toeks olnud. Nii võime ootusärevalt, kuid kindlalt sulgeda lõppeva aasta kalendris selle viimase lehekülje. Aga jõuluaeg annab meile eneseusku uueks aastaks, et oleme suutelised meid ümbritsevat mõjutama ja – muutma tulevikku. Sest usk ei ole üksnes hingeseisund, vaid ka energiaallikas, mida saame jagada. Ei ole olemas väheolulisi otsuseid ega pisikesi tegusid. Igast meie valikust sõltuvad edasised suunad ja käekäik. Jagagem siis seda energiat, nii et kõigi meie teekond oleks sellest valgustatud. Ja olgem tugevad! “Tugevale inimesele on omane tajuda teiste läbielamisi ja aidata neid.” Seda on praegusel ajal meile kõigile nii väga vaja.

Vaatamata kõigele – tähistame pidu iseeneses koos lähedastega. Sest peomeeleolu ei teki üksnes üritustel suures seltskonnas või pika peolaua taga. Kuigi me tunneme sellest puudust. Rõõmustame pereringis, mõeldes kõigile sõpradele ja sugulastele ning – kaitstes ja hoides neid. Olles kaugel oleme samas – üksteisele lähedal. Ja mul on üks saladus teile – jõule ei ole meilt keegi varastanud. Ja uus aastagi tuleb kõigele vaatamata. Ta tuleb parem ja helgem.

Soovin teile kõigile tervist ja hingesoojust!

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

taustauurija
24. dets. 2020 23:27
https://www.youtube.com/watch?v=Dhyh3eF2eNE