"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Mustamäe särab sel talvel rohkem kui kunagi varem! (0)
25. detsember 2020
Dmitri Povilaitis

Mustamäelased on juba märganud, kui ilusasti ja rikkalikult on tänavuste jõulude ajal linnaosa pargid valgustatud ja kaunistatud. Kõik see ilu ja kaunid jõuluskulptuurid kutsuvad vaatama ja imetlema ning piirangutega aeg ei tundugi enam nii kurb.

Kes oma sammud Mustamäele seavad, leiavad eest ka jõuluturu, kus pakutakse erinevat kaupa, kehakinnitust ja meelelahutust.

“Mustamäel pole juba palju aastaid jõuluturgu peetud, kuid nägime, et tänavu vajavad inimesed seda helgust ja rõõmu rohkem kui kunagi varem. Nii on avarasse Männi parki rajatud jõulumaa, kus on võimalik teiste külastajatega ohutut distantsi hoides lasta jõulutundel end vallutada,” kinnitas Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

Võtke endale aega, jalutage, nautige jõuluaega Mustamäel! Jõuluturg Männi pargis on avatud pühapäevani.

Laupäeval, 26. detsembril:

12.00 Jõuluprogramm lastele.

Pühapäeval, 27. detsembril:

12.00 Jõuluprogramm lastele;
17.00 Tõnis Sarapi kontsert.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.