"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kõrvalteed võivad libedad olla (0)
26. detsember 2020
Albert Truuväärt

Laupäeva pärastlõunal on põhi- ja tugiteed valdavalt soolamärjad, kõrvalteed aga kergelt lumised ja paiguti libedad – seda eriti metsavahelistel lõikudel.

Liiklusjuhtimiskeskuse teatel on õhtul ja öösel pilves selgimistega ilm, kohati sajab vähest lund ja lörtsi. Pikemate selgimiste korral langeb õhutemperatuur Ida-Eestis kuni -8, mujal Eestis kuni -5 kraadini. Teetemperatuur on kõikjal miinuses. Pärast keskööd Lääne-Eestis tuul tugevneb ja oodata on pinnatuisku.

Maanteeamet tuletab autojuhtidele meelde, et isegi kui talvistes oludes tundub kolme- ja neljarajalisel maanteel esimene sõidurada hästi sõidetav, siis ei pruugi teine sõidurada seda olla, sest väiksema liikluse tõttu toimib libedustõrje seal aeglasemalt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.