"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Võrumaal hukkus elumaja põlengus inimene (0)
27. detsember 2020
Ilja Matusihis

Võrumaal nõudis elumaja põleng pühapäeval inimelu. Päästjad said kell 17.53 teate, et Rõuge vallas Tuuka külas põleb elumaja. Teataja oli märganud tulekuma ja tundnud suitsulõhna.

Päästjate saabudes põles ühekorruseline puidust elumaja lahtises tules ja katus ning vahelaed olid juba sisse kukkunud. Päästjad alustasid kohe kustutustöödega ja avasid tulepesadele ligipääsuks maja konstruktsioone. Kustutusvett saadi lähedal asuvast tiigist ja toodi paakidega Suhka külast.

Päästjateni oli jõudnud info 49-aastase naisest majaelaniku kohta, keda ühtlasi otsima asuti. Kell 19.05 leiti maja rusudest hukkunud inimese söestunud surnukeha, kelle täpset isikut hakkab selgitama politsei. Põlengu tekkepõhjus ootab samuti selgitamist.

Sellel aastal on Eestis tulekahjudes hukkunud 35 inimest. Eelmisel aastal hukkus tulekahjudes kokku 43 inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.