"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aasta pimedaimal ajal särab Kristiines rohke talvevalgus (0)
29. detsember 2020
Ilja Matusihis

"Talvine valgustus on just praegusel ajal eriti oluline, sest eks igatseb meist igaüks turvalisust ja rahu," märkis Kristiine linnaosavanem Jaanus Riibe. 

Kristiine tänavad ja pargid on sel aastal kaunistatud rohkesti ilusa talvise valgustusega. Kokku on paigaldatud talvised valgustid 38 kohta.  

“Talvine valgustus on just praegusel ajal eriti oluline, sest eks igatseb meist igaüks turvalisust ja rahu. Mulle tundub, et valgus väljendab laiemas mõttes suuremat hoolimist, linnaosa on valgusküllane ja särav. Tänu suurema mahulisele valgustamisele jõuab see tunne igasse linnanurka,” sõnas Riibe. 

“Jõuluvalgustus põles pikemalt ka eelmisel aastal, et aasta pimedamasse aega valgust ja helgust tuua, kuid see aasta paistab kindlasti silma uute asukohtade ja valgustuse rohkusega. Eriti uhke on Sõpruse puiestee, kuid meil on kaunistatud ka mitmeid parke, haljasalasid ja hoove. Uued postidekoratsioonid sai Mustamäe tee, uus valguslahendus on ka Löwenruh` pargis. Ma kutsun linlasi aasta viimastel päevadel rohkem aega veetma värskes õhus ja tulema jalutama meie kaunitesse parkidesse,” lisas Riibe.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.