"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Homme patrullivad kaitseliitlased Nõmmel (0)
29. detsember 2020
Albert Truuväärt/ Foto on illustreeriv

"Kaitseliidu esindajad on meile teatanud, et seekordsel õppusel ei kasutata mootorsõidukeid, käsitulirelvasid, paukmoona ega muid imitatsioonivahendeid. Õpitakse peaasjalikult patrulli läbiviimist," rääkis Nõmme linnaosavanem Grete Šillis.

Nõmme linnaosa territooriumil toimub kolmapäeval, 30. detsembril Kaitseliidu riigikaitseline harjutus, mis kestab kella 13st kuni südaööni.  

Taktikalise tegevuse käigus osaleb harjutusel ligi 40 kaitseliitlast. “Kaitseliidu esindajad on meile teatanud, et seekordsel õppusel ei kasutata mootorsõidukeid, käsitulirelvasid, paukmoona ega muid imitatsioonivahendeid. Õpitakse peaasjalikult patrulli läbiviimist,” rääkis Šillis.

Õppuse korraldamise ohutuse ja korra eest vastutav kapten Heigo Vija sõnas, et õppusel osalevad kaitseliitlased on varustatud kaelakaartidega. “Loodame, et see aitab vähendada murelikke küsimusi, kui kohalikud inimesed näevad kaitseväe vormis inimesi piirkonnas õhtusel ajal patrullimas. Igal juhul oleme sellest teavitanud ka politseid,” ütles Vija. “Taktikalise tegevuse käigus väldime nii kasvava metsa kui ka maa-alade ja linna teede kahjustamist,” lisas ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.