"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirital on avatud välishokiväljak (0)
29. detsember 2020

"Pirita Spordikeskuse territooriumil on nüüd avatud kaks jääväljakut – üks uisutajatele ning teine jäähoki mängimiseks. Esimene litter hokiväljaku jääl pandi mängu vahetult enne jõule," sõnas Pirita linnaosavanem Tõnis Liinat.

Pirita Spordikeskuse juures valmis tehisjääga jäähokiväljak, esimesena said jääd proovida jäähokit treenivad lapsed.

“Pirita Spordikeskuse territooriumil on nüüd avatud kaks jääväljakut – üks uisutajatele ning teine jäähoki mängimiseks. Esimene litter hokiväljaku jääl pandi mängu vahetult enne jõule,” sõnas Liinat. Esialgu ongi hokiväljak peamiselt jäähokitreeningutel osalevate laste ja noorte päralt ning korraga lubatakse jääle kümme inimest – nii nagu koroonaviiruse leviku tõttu kehtestatud piirangud ette näevad.  

“See on esimene talv, kui Pirital on võimalik harrastada jäähokit ning linnaosa jaoks on see väga oluline samm talispordivõimaluste avardamisel. Kindlasti mitmekesistab uus jääväljak võimalusi koolide kehalise kasvatuse tundide sisustamisel ning toob juurde uusi jäähoki harrastajaid,” märkis Liinat. 

Avamisest saati on Pirita jääväljak leidnud kohe ka väga innukat kasutamist. Kuni jaanuari keskpaigani on enamik jääaegu broneeritud laste- ja noortegruppide treeninguteks. Treeningud käivad hommikul kümnest kuni õhtuni välja ning pimedamal ajal valgustab väljakut spetsiaalselt väljaku äärde rajatud valgustus.  

Rohkem infot hokiväljaku ja vabade jääaegade kohta ning broneerimine e-posti teel info@piritaspordikeskus.ee.

Pirita jäähokiväljaku mõõtmed on 20 x 40 meetrit, väljaku rajamist rahastas Tallinna linn. Pirita tehisjääga jäähokiväljak on praegu ainus välishokiväljak Tallinnas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.