"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ANNE VESKI: peale halba tuleb alati parem aeg (1)
30. detsember 2020
Albert Truuväärt

"Me iial ei tea, võibolla see on kolm korda parem, sellest mis meil praegu oli. Tuleb lihtsalt oodata ja vaadata. Elu ongi selline lainetena, kord on hästi, kord halvasti," ütles lauljatar Anne Veski. 

Lauljatar Anne Veski ütles, et kunagi ei ole halba ilma heata ja me iial ei tea, mis millekski hea on. “See aasta võibolla on nii mõnegi inimese jaoks olnud selleks, et mõelda natukene järele, kas see mammona järele jooksmine on ikka see kõige parem tegevus või võiks ka olla kodus oma perega, lastega sõpradega,“ rääkis Veski.

“Nagu öeldakse Allikasaare luuletuses – “Ei ole  paremaid, halvemaid aegu, on ainult hetk, milles viibime praegu. Ja  alati peale halba aega tuleb parem aeg. Me iial ei tea, võibolla see on kolm korda parem, sellest mis meil praegu oli. Tuleb lihtsalt oodata ja vaadata. Elu ongi selline lainetena, kord on hästi, kord halvasti. Mina olen see üdini positiivne inimene. Kindlasti midagi head meid ees ootab ja tahakski kõigile soovida – küll see hea ka tuleb,” lausus Veski.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

aeg on selline
6. jaan. 2021 21:18
https://www.eesti.ca/maailmakultuuri-having-pariisi-rahvusooperis-luikede-jarv-on-lindude-tottu-rassistlik-uu/article57772