"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
HENESSI SCHMIDT: loodetavasti oleme õppinud hoolimist (0)
30. detsember 2020

"Uueks aastaks ma sooviksingi just seda, et me suudaksime teineteist vaadata rohkem heade silmadega," ütles näitlejatar Henessi Schmidt

Näitlejatar Henessi Schmidt ütles, et loodetavasti oleme kõik sellest aastast õppinud palju märkamist ja hoolimist.

“Hoolimist iseendast, oma lähedastest, loodusest ja ehk ka võõrastest, kes meile tänaval vastu kõnnivad. Ma loodan, et me kõik oleme vähemalt korra selle aasta jooksul kogenud, kuidas võõras inimene, meile tänaval ilma mingi põhjuseta lihtsalt siiralt naeratab,” mõtiskles näitlejatar Henessi Schmidt.

“Uueks aastaks ma sooviksingi just seda, et me suudaksime teineteist vaadata rohkem heade silmadega. Ka neid, kes on meist mingil moel erinevad. Et me suudaksime vaadata teineteist usalduse, uudishimu, kaastunde ja soojusega. Et maailmas oleks rohkem armastust ja sallimist,” ütles Schmidt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.