"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
IVO LINNA: ärge unustage ligimesi (0)
30. detsember 2020
Albert Truuväärt

"Loomulikult on minu jõulusoov see, et me kõik elaksime selle kriisi üle, et me jääksime terveks. Ja kui me oleme haigestunud, et me siis terveneksime," ütles laulja Ivo Linna. 

Linna sõnul on ühtekuuluvustunne, sõprus ja armastus märksõnad, mida sellest aastast rohkem kaasa võtta kui mõnest
teisest.

“Jaa armsad sõbrad, mul on selle aasta puhul tegelikult päris palju häid asju, mida siit kaasa võtta ja mida jäädagi hea tundega meenutama. Loomingulises mõttes ei ole see sugugi  kaotsi läinud aasta olnud,“ ütles Ivo Linna, kellel on kohe ilmumas ka uus plaat.

“Loomulikult on minu jõulusoov see, et me kõik elaksime selle kriisi üle, et me jääksime terveks. Ja kui me oleme haigestunud, et me siis terveneksime. Ärge unustage ligimesi, hoidkem üksteist,” ütles Ivo Linna.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.