"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
PERH toetas vähiennetuse ja vaimse tervise edendajaid (0)
30. detsember 2020
Ilja Matusihis

"COVIDi leviku ja kaasnevate piirangute kontekstis on vaimne tervis eriliselt oluline, samuti see, et vähipatsiendid saavad kogu vajaliku ravi ja igakülgse toetuse," sõnas PERH-i juhatuse esimehe Agris Peedu. 

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) juhatus otsustas tunnustada lõppeva aastal  silmapaistvaid terviseedendajaid Eesti Vähiliitu ja peaasi.ee-d väikese rahalise toetusega. 

Peedu sõnul on oluline tunnustada aktiivseid terviseedendajad ja vabatahtlikke rahvatervise olulistes valdkondades, nagu seda on töö  vähipatsientide ja vaimse tervise suunal.

“Eriti selle aasta tervishoiukriisi vaates on iga samm oluline,” ütles Agris Peedu. “COVIDi leviku ja kaasnevate piirangute kontekstis on vaimne tervis eriliselt oluline, samuti see, et vähipatsiendid saavad kogu vajaliku ravi ja igakülgse toetuse.”

“PERH osaleb ka “Minu unistuste päeva” projektis ja on toetanud Tallinna Lastehaigla Toetusfondi. Kuigi PERH ise ravib peamiselt üle 16-aastaseid patsiente, on tähtis lapsi ja laste tervist alati toetada, eriti neid, kes kahjuks peavad isegi pühadeaega ja aastalõppu haiglas veetma. “Meie fookuses  on ka vabatahtlik tegevus ja heategevus meie võimaluste piires,” lisas Peedu.

Toetussummad tulevad haigla kinnisvara rentimise tulude arvelt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.