"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO JA FOTOD! Raekoja platsil avati maaliline võlumets (0)
30. detsember 2020
Ilja Matusihis

"Raekoja plats ei jää pärast jõuluturu lõppu tühjaks. Vastupidi, seal sünnib omamoodi väike ime – üle öö tekib platsile võlumets säravate kuusesalude, metsloomade ja lumepallidega. See kõik pakub peredele jätkuvalt pühaderõõmu ja võimalust saada linnas jalutades osa jõulumaagiast kuni 10. jaanuarini. Kutsume võlumetsa imetlema turvalist vahemaad hoides," ütles Kesklinna vanem  Monika Haukanõmm. 

Valguskettidega kaunistatud kuuskede paigaldamist alustati juba teisipäeval. Looduslikus kuusesalus hakkavad pilke püüdma valgusloomakesed ja erksad lumepallid.

Vaata galeriid (10)

Võlumetsas seiklemise järel saavad väiksema sõita karusselliga ja hologramm-jõuluvanaga suhelda. Kuldkeradega linna jõulupuugi ehib Raekoja platsi veel kogu jaanuari vältel. Kuni 10. jaanuarini saab Raekoja platsil sõita ka karusselliga ja kohtuda hologramm-jõuluvanaga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.