"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
LIBEDUSEOHT JA PAKANE! Uue nädala algus võib tuua öösel kuni 8 kraadi pakast (0)
31. detsember 2020
Rene Suurkaev

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil jahedamaks ning uue nädala alguses võib öösel tulla kuni kaheksa kraadi pakast. Maanteeamet hoiatab, et libeduseoht teedel suureneb.

Laupäeva öösel on Ida-Eestis pilves ilm ning sajab lund ja lörtsi. Lääne pool on ka selgimisi ja sajuhooge on vaid üksikuis paigus. Tuul pöördub põhjakaarde ja puhub 2-8, Kirde-Eestis tugevneb põhja- ja kirdetuul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -3 kraadi, rannikul tuleb kohati +1 kraadi.

Päeval on enamasti pilves ilm. Eesti idapoolses osas sajab lund ja lörtsi, Tallinna-Viljandi joonest lääne pool on üksikuid sajuhooge. Tuul on Lääne-Eestis nõrk ja muutliku suunaga, Ida-Eestis puhub põhjakaare tuul 3-9, ennelõunal Virumaa rannikul põhja- ja loodetuul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Põhja-Eestis sajab nõrka lund, saartel ja looderannikul kohati lörtsi ja vihma. Paiguti on jäidet. Puhub läänekaare tuul 2-7, Soome lahe ääres puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -4 kraadi, rannikul tuleb kuni +2 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-7, Soome lahe ääres puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -3 kraadi, Lääne-Eesti rannikualadel tuleb kuni +2 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on enamasti pilves ja olulise sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni -8 kraadi, meretuulega rannikul 0 kraadi lähedal. Päeval on pilves ja olulise sajuta ilm. Puhub ida- ja kirdetuul 3-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -5 kraadi, Soome lahe rannikul 0 kraadi lähedal.

Maanteeamet hoiatab: libeduseoht teedel suureneb

Maanteeamet hoiatab, et neljapäeva õhtupoolikul ja ööl vastu reedet suureneb teedel libeduseoht.

Neljapäeva pärastlõunal on teekatted põhi- ja tugimaanteedel valdavalt soolamärjad ning Põhja-Eestis sajab kohati lörtsi. Ilmaprognoosi kohaselt on neljapäeva õhtul ja ööl vastu reedet pilves ilm. Põhja- ja Lääne-Eestis sajab üksikutes kohtades lörtsi ja lund. Temperatuurid on nii õhus kui teepindadel null kraadi ümber. Lääne-Eestis on oodata pärast keskööd selgimisi, mis soosib temperatuuri langust. 

Mandril tekib laialdaselt udu, millest võib teepindadele jäine kiht kondenseeruda. Suureneb libeduseoht teedel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.