"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ajateenijatel lõpeb pühapäevaga jõulupuhkus (0)
03. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Pühapäevaga saab läbi ajateenijate jõulupuhkus ning väeosadesse naasvad kutsealused peavad olema valmis tegema koroonaviiruse testi. 

Kaitseväe juhataja kindralmajor Martin Heremi otsusel pääsesid ajateenijad jõulupuhkusele 18. detsembril. Puhkusele ei saadetud koroonaviirusesse nakatunuid ning karantiinis ja isolatsioonis olnud ajateenijaid.

Puhkuselt saabumisel teeb kaitsevägi koroonaviiruse testi neile, kel esinevad haigussümptomid. Vajadusel rakendatakse ajateenijatele isolatsiooni, mille raames kogu üksus osaleb väljaõppes teistest isoleeritult. Samuti võidakse üksustes korraldada ajateenijate saabumine hajutatult, et vältida suure hulga ajateenijate omavahelist kontakti.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.