"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Meremuuseum avab kevadel näituse luureohvitser Bruno Linnebergist (0)
03. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Meremuuseum plaanib kevadel avada ajutise näituse mereväe- ja luureohvitserist Bruno Linnebergist.

Meremuuseumil on kavas avada tuleval aastal Lennusadamas kaks ajutist näitust. Neist esimene on märtsis Lennusadama väikeses näitusesaalis avatav näitus mereväe- ja luureohvitserist Bruno Linnebergist.

“Näitus toob vaatajateni ühe meie silmapaistvama mereväeohvitseri elu ja valikud eelmise sajandi kõige tormisematel kümnenditel. Lisaks maailmasõdade vahelisel ajal mereväes aset leidnud sündmustele avab näitus esmakordselt ukse ka kodumaise luuretegevuse põnevasse ja ohtlikku maailma 20. sajandi esimesel poolel,” ütles muuseumi pressiesindaja.

2021. aasta augusti lõpus avatakse Lennusadamas ajutiste näituse suurel alal näitus „Põrgu Läänemerel“, millega meenutatakse 80 aasta taguseid traagilisi sündmusi Juminda poolsaare lähistel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.