"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Temperatuuri langedes suureneb teedel libedaoht (0)
03. jaanuar 2021
Albert Truuväärt

Liiklusjuhtimiskeskuse teatel on ööl vastu esmaspäeva paiguti krõbedaid külmakraade oodata, mis tähendab, et teedel suureneb ka libeduseoht.

Pärastlõunal on teeolud piirkonniti erinevad. Lääne-, Kesk- ja Lõuna-Eesti teed on soolaniisked või soolamärjad, Põhja-Eestis soolaniisked või soolamärjad, kohati lumised või sõidujälgede-radade vahel soolalumesegused. Paiguti on Põhja- ja Kesk-Eesti teed päeval sadanud lörtsi tõttu libedaks muutunud. Liiklejatel tuleks olla ettevaatlik.

Prognoosi järgi tuleb pühapäeva õhtul ja öösel valdavalt pilves ilm. Põhja- ja Kesk-Eestis sajab kohati lund, saartel ja rannikul ehk ka lörtsi. Õhu- ja teetemperatuur on läänepoolsetes maakondades kergelt miinuses, idapoolsetes maakondades võib tulla paiguti kuni 7 kraadi külma. Temperatuuri langedes suureneb kõikjal Eesti teedel libeduseoht, mida põhjustavad jäide ja härmatis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.