"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Viies liiklusõnnetuses hukkus kaks ja sai viga kaheksa inimest (0)
03. jaanuar 2021
Ilja Matusihis

Teedel ja tänavatel juhtus laupäeval viis tõsisemate tagajärgedega liiklusõnnetust, milles kaotas elu kaks ja sai viga kaheksa inimest – nende seas neli last.

Esimene õnnetus juhtus kella 1.20 paiku, kui Räpinas Võõpsu maantee 21 juures sõitis 21-aastane naine BMW 330D-ga paremale teelt välja vastu aiaposti. Kiirabi viis juhi Põlva haiglasse kontrolli.

Teisest õnnetusest sai politsei teate kella 9.13 paiku, kui mööduja oli leidnud Pärnumaal Seljametsa külas Paikuse–Tammuru tee 4. kilomeetril vastu puud sõitnud ja täielikult deformeerunud Mitsubishi Galandi. Autot juhtinud 35-aastane mees polnud kasutanud turvavööd ja suri sündmuskohal. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Kolmas õnnetus juhtus kella 14.03 ajal Lääne-Virumaal Viru-Nigula vallas Tallinna–Narva maantee 115. kilomeetril, kus põrkasid kokku 71-aastase naise juhitud Fiat Tipo ja Ford Tourneo mikrobuss, mille roolis oli 53-aastane mees. Esialgsetel andmetel kaldus Fiat vastassuunda ja selle juht hukkus sündmuskohal. Fordis kaasreisijatena viibinud 45-aastane naine, 10-aastane poiss, 1-aastane poiss ning 7-aastane poiss toimetati Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli ja 13-aastane tüdruk Rakvere haiglasse.

Neljas õnnetus juhtus kella 15.54 ajal Valgamaal Otepää vallas Põru külas Tartu–Valga maantee 184. kilomeetril, kus 30-aastane mees paiskus mootorsaaniga teepervest alla ning jäi selle alla. Kiirabi viis juhi Tartu ülikooli kliinikumi kontrolli.

Viiendast õnnetusest sai politsei teate kell 17.06, kui Pärnumaal Häädemeeste vallas Reiu külas Valga–Uulu maantee ristmikul oli Ford Rangeri maasturiga vasakpööret sooritanud 22-aastane mees sõitnud ette Dacia Loganile, mida juhtis 51-aastane mees. Kiirabi viis Dacia juhi Pärnu haiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.