"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinlase keskmine vanus on 41,7 aastat (0)
05. jaanuar 2021
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

2021. aasta 1. jaanuari seisuga elas rahvastikuregistri andmetel Tallinnas 445 688 inimest. Möödunud aastaga suurenes Tallinna rahvaarv 1762 inimese võrra ehk 0,4%.

Möödunud aastal kasvas tallinlaste arv 1762 inimese võrra, pealinlase keskmine vanus on 41,7 ning naisi elab pealinnas 1,2 korda rohkem kui mehi. 

2021. aasta 1. jaanuari seisuga elas rahvastikuregistri andmetel Tallinnas 445 688 inimest. Möödunud aastaga suurenes Tallinna rahvaarv 1762 inimese võrra ehk 0,4%. Suurim elanike arvu kasv oli Kesklinnas ja Haaberstis, elanike arv vähenes Nõmmel, Mustamäel ja Põhja-Tallinnas.

Käesoleva aasta alguse seisuga elab Tallinnas naisi 1,2 korda rohkem kui mehi. Kõige suurem on laste (0–14-aastaste) osakaal linnaosa rahvastikust Pirital, tööealiste (15–74-aastaste) osakaal on suurem Lasnamäel ja Põhja-Tallinnas ning vanemaealisi (75+) on enim Mustamäel.

Tallinlase keskmine vanus on 41,7 aastat. 100-aastaseid ja vanemaid inimesi elab pealinnas 34, kellest kõik on naised.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.