"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinn jagab tasuta graniitkillustikku (0)
06. jaanuar 2021

Külmakraadide tulekuga on libeduse tõrje muutunud päev-päevalt aktuaalsemaks ja nii saab jälle esitada taotlusi graniitkillustiku koju tellimiseks.

“Kui sügisel seda teenust esmakordselt pakkusime, polnud elanike huvi mõistagi üleliia suur. Ent nüüd on viimane aeg sellist võimalust korrata sest me kõik soovime turvaliselt kõndida ka talvistel teedel,” märkis linnaosavanem Peeter Järvelaid.

Soovi korral palume esitada avaldused koos taotleja aadressi, kinnistu esindaja nime, telefoninumbri ja e-postiga ning hiljemalt 31.jaanuariks. Ühe aadressi kohta on arvestatud kaks graniitkillustiku kotti, neist kumbki kaaluga 25 kg.

Üleandmine toimub perioodil 1.-28.02, teenusepakkuja võtab ise ühendust soovijatega ja korraldab kohaleveo ning üleandmise.

Link registreerimislehele: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfg3MZsZYB80rxwvJOXiGrckXbAFZSjzoCDnkgsqLmfya5-5w/viewform?usp=sf_link

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.